Friday, April 12, 2013

Oh My PSM Journey #Part3



Petang tadi telah berlangsungnya sidang perjumpaan dengan SV PSM ku. Ada presentation lah kan. Of course tentang proposal PSM kami. Proposal aku was okay (lah juga). Dr.Ameer cakap post curing aku tu kena ubah. Bagus juga. Sebab tak buat 24 hour. Just 15 hour! yay...So sample experiment aku tak adalah sampai 221 cube sample. Dr.Ameer sangat helping. Even though my english vocabulary sangat limited dan pronunciation ikut sedap hati, tapi dia sangat helpful. At least aku manage complete proposal ni in English walau kena redo sesetengah dan buat penambahbaikan.

Prof warid cakap kitaorang sangat cepat siapkan proposal. Sebabnya f/time student pun tak siap macam kitaorang. Maybe aku rasa Fiza sangat membantu bagi guideline dan walau dia selalu follow up kitaorang. Kitaorang patut berterima kasih dengan Fiza. Yang penting kitaorang dah kena start buat experiment. Aku pun rasa sebabnya kitaorang ada target. Kena kejar. Agak produktif lah juga group psm aku ni. Walau aku rasa, aku tak adalah produktif mana. Prepare material pun adik yang banyak buat.


so..so ...so..kembalikanlah aura diriku sentiasa positif....





1 comment:

Anonymous said...

Psm ku tak siap lagi..sgt stress bile solution nak design tak dapat2....ya Allah permusahkan lah urusan ku...susah nak caru org tahu pasal audio filter design dalam FPGA..