Wednesday, July 10, 2013

life is keep learning



i thing ...
i'm not good in organize something..

BUT

i thing i also good..can polish..
i prove it.

especially bab collect duit, insha Allah aku mampu..
sebab aku garang (perasan) ....ni especially event class.
yup..aku suka bebel. Tapi lepas tu aku minta maaf balik.

Tapi..

aku kena belajar untuk overcome stress yang bertubi..
aku kena belajar bawa kereta slow-slow bila ada org follow arah jalan...
aku tewas bab ni. sebab aku ni kadang-kadang selfish...
nak cepat sampai...kesian orang belakang..
lepas tu berpuluh call masuk..aku jadi stress sampai nak nangis...(memang dah nangis pun)

Everyone..you can count on me..Insha Allah
keep learning and i'm sorry sometime too emotional..
haih...classmate dan officemate aku dah faham rentak aku..
aku emotional kejap jek.10 minit pastu minta maaf balik....

Love korangs!

siapa yang pergi duduk lama-lama dalam toilet memang tak ada daam pic ni.;-p



No comments: